Wat wij doen
Startpagina Wat wij doen Kozijnen

Wat wij doen


Deuren Dakkappelen Dakraam Kozijnen Renovatie Tuin timmerwerk Interieurbouw Inbraak preventie

Wie wij zijn Politie keurmerk Offerte aanvraag Contact

Kozijnen

Ook voor kozijnrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren/vervangen bestaande kozijnen voor nieuwe houten of kunststof kozijnen.

Bij gevelwijzigingen (andere indeling kozijnen als bestaande toestand) heeft u soms ook een bouwvergunning nodig. Informeer hiernaar bij uw gemeente. Indien het dan nodig is kunnen wij deze bouwvergunning ook voor u verzorgen.

Houten kozijnen:
Bij het vervangen van houten kozijnen geven wij een degelijk advies betreffende de uitvoering van de kozijnen en het bijbehorende hang- en sluitwerk. De uitvoering van voordeuren is oneindig. Wij kunnen elke type voordeur voor u laten maken, ook vanaf een afbeelding die u eventueel op internet heeft gezien.
De houten kozijnen worden standaard wit gegrond geleverd. Als u ze in een donkere kleur wilt aflakken kunt u ze ook grijs gegrond geleverd krijgen.Het leveren van blank gelakte kozijnen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheid.

Kunststof kozijnen:
Bij kunststof kozijnen heeft u natuurlijk keuze uit verschillende kleuren en houtdesigns. Ook voor voordeuren is er een geruime keus aan uitvoeringen en hang- en sluitwerk. Wij kunnen u hierin uitgebreid informeren.
Bij uitvoering van de kozijnen kunt u kiezen uit een ‘vlak’ profiel een ‘verdiept’ profiel of nog 3 varianten.

Beglazing:

De kunststof kozijnen worden voorzien van HR++ glas met een glasopbouw van 5-15-4. HR++ glas heeft een hoge isolatiewaarde wat natuurlijk ten goede komt aan comfort in uw woonhuis en het is energiebesparend.
Bij houten kozijnen wordt tevens HR++ beglazing geplaatst, meestal met opbouw 5-12-4 afhankelijk van afmeting/uitvoering van het kozijnhout.
De beglazing wordt aan de binnen- en buitenzijde geheel afgekit met overschilderbare glaskit.Natuurlijk kunt u ook kiezen voor mat glas of veiligheidsglas afhankelijk van de situatie.