Wat wij doen
Startpagina Wat wij doen Deuren

Wat wij doen


Deuren Dakkappelen Dakraam Kozijnen Renovatie Tuin timmerwerk Interieurbouw Inbraak preventie

Wie wij zijn Politie keurmerk Offerte aanvraag Contact

Deuren

Buitendeuren zijn er in verschillende soorten, maten en modellen, voor veel verschillende bouwstijlen. Stijlvol en sterk. Uniek en karakteristiek. Veilig en vriendelijk. Van klassiek tot modern. Historisch, landelijk of robuust. Het maakt niet uit, met hout kunt u de juiste uitstraling realiseren. Techniek en esthetiek gaan hier hand in hand.

U als opdrachtgever heeft slechts één aanspreekpunt om alles mee af te stemmen en te regelen. Een deur met een voorlaksysteem moet uiterlijk 18 maanden na levering worden afgelakt. Voor een transparante deur is dit altijd 6 maanden. Als een deur alleen met grondverf wordt geleverd, moet die uiterlijk 6 maanden na levering afgelakt worden.

Ook hout heeft onderhoud nodig. Maar de gedachte dat een houten deur veel meer onderhoud met zich meebrengt dan bijvoorbeeld kunststof, is al lang achterhaald. In veel gevallen biedt hout zelfs grote voordelen en meer mogelijkheden. Zo is inbraakschade bij hout vrij eenvoudig te repareren zonder dat complete vervanging nodig is. Ook het reproduceren van een originele deur is met hout prima te realiseren. Wanneer de woning een nieuw gezicht moet krijgen is een houten deur makkelijk in een andere kleur af te lakken.

Het onderhoud van een deur begint al bij het ontwerp en detaillering. Door onderlinge uitwisseling van de nieuwste technieken en producten zijn de leden van de NBvT als geen ander in staat om uw deur met een goede detaillering op maat te ontwerpen en te produceren. Onderhoud wordt daardoor volledig beheersbaar. Ook de bouwfase is medebepalend voor het toekomstig onderhoud. Wanneer ervoor gekozen wordt om de deur volledig afgelakt en voorzien van glas aan te leveren vlak voordat een woning wordt opgeleverd, wordt het onderhoud tijdens de levensduur sterk gereduceerd.

Houten deuren bieden nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij renovatie kunnen bijvoorbeeld oude deurroosters zonder problemen worden overgezet in nieuwe houten deuren. Beschadigde delen van deuren kunnen worden gerepareerd, waardoor er geen nieuwe deuren geplaatst hoeven te worden.

Mocht het vervangen van de deur toch een betere optie zijn, dan kan dat relatief eenvoudig gebeuren ook al heeft deze deur een afwijkende maat of als er in de loop der jaren vervorming van het kozijn heeft plaatsgevonden. Het kozijn wordt digitaal ingemeten en de nieuwe deur wordt met behulp van computergestuurde freesmachines exact op maat gemaakt in de fabriek. De deur kan volledig afgelakt en beglaasd worden aangeleverd.